Northern light writers Blog

Northern light writers Blog

Själsligt berikande är denna litteratur!

Hur skriver jag en bok?Posted by Gabrielle Lauréntzen 18 Feb, 2014 15:04
En bok som berikar själen är som en varm kopp choklad en kall vinterdag.

När jag skrev Gryningens Epok upplevde jag det på liknande sätt, skillnaden är att det då var termos efter termos med varm choklad -känsla hela tiden. Den boken hade kunnat bli flera tusen sidor lång bara på grund av det underbara, omhändertagande medvetandetillstånd jag vaggades i under skapelseprocessen.

Min upplevelse är att det inte kan finnas nog med böcker som dessa många fantastiska verk, direkt komna ur själen, andens näringsrika apotek.

Med ord, spunna till meningar, skräddarsydda ur unika författare, som med inre driv att vara med och skapa en bättre värld genom meningsfulla verk - skapar mångfacetterade och berikande upplevelsecocktails.

Det här är böcker som verkligen behövs, varje bok är ett unikt bidrag till mänskligheten, lämnar avtryck och blir kvar!

Att med hjälp av dessa andligt rika böcker, få nycklar och healing för högre medvetandenivåer, är i högsta grad möjlig genom att läsa själsligt berikande litteratur.

När det gäller skrivarprocessen handlar det för mig om att följa den konstnärliga kreativiteten, lita på och hänge mig till det som kommer. Eftersom, under skrivandets perioder, mycket av enskilda fraser och aforismer kommer när jag ska lägga mig, har jag alltid papper och penna vid sängbordet då. Dagen efter för jag in det i manuset eller dikten. Gryningens Epok skrevs till stor del för hand på det sättet, men det där är olika.

Det viktigaste är hängivelsen till själva skapelseprocessen, att med en närvaro nära som andetaget som träffar universums mittpunkt, själva skapelsen - att oskymt hänge sig och njuta av den heliga resa av skrivandet så som det är.


Gabrielle Laurèntzen  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.