Northern light writers Blog

Northern light writers Blog

Våga Ditt Inre!

Hur skriver jag en bok?Posted by Yvonne Frank Månsson 30 Apr, 2014 10:12

För att kunna skriva intressant, fängslande och engagerat så behöver du överlämna dig till ditt inre och låta den intelligens som hålls fången där, få sin röst hörd. Detta är inte enkelt, för det kan vara skrämmande att skriva ur sitt innersta, men det är just dessa ord som inspirerar oss andra. Så våga lyssna på ditt inre, plocka fram all visdom som ligger där och bara väntar på att du ska öppna dig och dela med dig - för nu behöver världen en annan kunskap än all den yttre och krävande som bara gör oss sönderstressade, sjuka och sänkta. Nu är det dags för förändring, för människan har rätt att må bra, vara lycklig och känna sig meningsfull. Här kan du bidra med dina ord, dina tankar och din inre sanning! Så våga ditt inre!

Följande budskap fann jag idag i min andra bok; "Ljus från Norr - Del 2", som du kan hitta på Siljans Måsar Förlag: http://www.siljansmasar.com/sv/artiklar/yvonne-frank-mansson-ljus-fran-norr-del-2.html


"Att förlänga era liv är inte vårt mål. Däremot att fördjupa era insikter, är vad vi kämpar för. Vi försöker med alla tillåtna medel att få er bort från den materiella överflödsvärldenså att ni kan hitta ert Gudomliga överflöd inom er. Där finner ni den skatt, som ni alla söker.

Er jakt på välfärd, materiella tillgångar och hög standard har fått er alla ur kurs. Ni följer inte de sifferkoder som ger er inre stabilitet och självkännedom. Nej, ni jagar de siffror som bara har nollor efter sig, och de talen slutar oftast i återvändsgränder. Därför är vägen lång tillbaka igen till era inre balanserande sifferkoder.

Förbruka inte mer energi på att jaga status och vackra prylar. Skönheten finner ni i vindens osynliga rörelse genom löven, i fåglarnas sång genom gryningen och i solnedgångens skimmer längs havsytan. Skönheten finns även inom er och strålar igenom de stunder ni känner lycka, skaparglädje och kärlek. Det bästa med denna skönhet är att hon inte kostar något. Istället ökar hon i värde, ju mer ni använder er av henne.

I dessa tider som ni nu går igenom, behöver ni hitta tillbaka till den naturliga skönheten och öka på hennes intensitet. För vackra naturupplevelser läker alltid en sårad själ och tröstar oavbrutet ett osäkert hjärta. Gör allt ni kan för att se det vackra i dessa tider. Ansträng er för att inte drunkna i massmedias deprimerande världsbild. Se er istället som de Gudomliga Universella varelser ni är och som aldrig kan påverkas av tiders negativa skeenden. Allting är endast en rörelse mot högre tillstånd. Men för att nå högre, behöver människan förstå det lägre och enas där. Gemensamt kan ni nå era rättmätiga Universella höjder. Aldrig en och en. Därför backar nu många av er ljusarbetare och skänker ljus och kärlek med skönhetens visdom, till de som halkat efter. Detta är er uppgift i dessa dagar.

Ge aldrig upp, hur smutsigt det än kan bli för er i vissa vardagliga situationer. Se det som en rening och sätt alltid mörkret i ljuset, så kommer ni att hitta något vackert att fokusera på i allt det nattsvarta. Det kan verka mycket tungt och svårarbetat på ytan, men ni ska veta att ljuset tränger fram även i de mörkaste personligheterna just nu. En dag skiner strålar igenom och då finns det ingen återvändo för ljuset. Då har mörkret låtit sig lysas upp och allt läks i Skaparens händer. Därför ber vi er att inte ge upp, utan be oss om hjälp med era ljusa tankar.

Ni har många vackra dagar framför er. Skönheten kommer att öka och visa sig allt mer i människors hjärtan. Ni kommer att se hur människor strålar inifrån och hur detta lyfter samhällen ur sitt mörker. I detta ljus frodas skaparkraften och er inre glöd letar sig fram till de kreativa lösningar som är de bästa för er framtid.

Tveka aldrig, stäng aldrig dörren, utan öppna er för den Universella skönhet som nu vill lysa upp er värld. Det kommer nya siffror, som leder er till alternativa möjligheter och framgångar i er kommande tid. Ingenting blir som förr, allt får en ny början och denna början startar med ert ljus, med er skönhet och med er oändliga kärlek till allt det skapade. Ju mer ni ger, desto mer får ni tillbaka av Universum. Så fungerar de Universella lagarna – så länge ni tänker gott, säger gott och utför goda handlingar.

Ingen är dock felfri på Jorden, så klandra er aldrig när ni gjort något som ni ångrar. Så länge ni kan erkänna era handlingar, goda som onda, och föra en tydlig dialog med era högre Jag, känner medvetenheten av er sanna natur. Allt är som det ska. Njut nu av den skönhet som kommer att visa sig för er, i ljuset av era kärleksfyllda hjärtan.

I ljuset, där vi möter er!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Gabrielle Laurèntzen 16 May, 2014 11:24

Att läsvandra i dina tre insiktsfulla böcker: Ljus från Norr, har varit en vacker och
trygg upplevelse av upplyftande och inspirerande läsupplevelser och budskap.

Ljus, härlig och insiktsfull, inbäddad i hoppfull värme är denna triologi som jag nu plockar fram lite då och då bara för att slå upp en sida för att få till mig just det jag behöver.

Det vilar sådan värme och hopp i budskapen och också i själva energin av böckernas gudomliga andedräkt. Det känns i hela kroppen att de är viktiga.

Tryggheten i att bara kunna släppa taget och falla in i texten och bara njuta är magnifik, och jag bara älskar att ha dem på mitt nattduksbord och få återkomma till dem lite då och då.

Varmt tack underbara Yvonne för denna underbara läsupplevelse!


Kramar

Gabrielle Laurèntzen


Posted by Yvonne Frank Månsson 05 May, 2014 11:41

En vacker och hoppfull text med så mycket värdefullt innehåll. En text att läsa om och om igen, att ösa ur.