Northern light writers Blog

Northern light writers Blog

Tacksamhet!

Hur skriver jag en bok?Posted by Yvonne Frank Månsson 10 Apr, 2014 13:38
Vårens förunderliga vindar för med sig dofter och minnen från ögonblick, då Lyckan gjorde sig påmind och gav stöd och trygghet under "tappade fotfästen". När man får en vink om lyckliga stunder från svunna tider, kommer man ofta ihåg att tacka. Vi har sååå mycket att vara tacksamma över! Att tacka för det man får vara med om, även om det gör ont, är att ge sig själv en bra grogrund, stabilitet och fotfäste i livet. Jag tackar regelbundet för allt jag får uppleva, både tuffa situationer och glada tillfällen. Det stärker mitt inre, skingrar oro och rädsla och på något förunderligt sätt förändras kemin i kroppen - balans, harmoni och frid infinner sig. Vår gemensamma tacksamhet kan sprida sig, förstärkas och försöka sig, det är jag säker på, så Din tacksamhet kan vara avgörande!

Idag slog jag upp ett kapitel i en av mina e-böcker; "BudskapsPortalen - Del2" där jag hittade följande citat:


"Denna afton känner jag enbart en stark Tacksamhet! En tacksamhet över att vi får verka tillsammans, att vi får växa i gemenskap och att vi får njuta av det oändliga flöde som inte vill något annat än att vi ska vakna i förståelse. Alla våra liv är enbart av tacksamhet och tänk när alla förstår det. Då kan Människan vakna!


När längtan övergår till väntan, passerar ni det nålsöga som får er att träda in i Oändligheten. Det är svindlande på andra sidan detta nålsöga, det är evigt och det är obegränsat. Vi önskar denna afton vänja er vid denna nya tanke.

Släpp för ett ögonblick era jordiska bekymmer, er sorg och er oro. Vänd er istället inåt och uppnå total frid i er innersta kärnas väsen. Där frodas grönskan, där frodas den andlighet som ni längtar efter och där frodas er egen Skaparkraft. I dessa tider av total transformation, möter ni nu den våg av upplysning som väntat på er i era hjärtans kammare. Ni är de signalblomster som går före och tänder alla de gatlysen som sedan länge varit släckta för er omgivning. Ni är hoppet i den stress och det kaos som råder och denna tanke kan stärka er och er egen osäkerhet. Vi ber er denna afton att frigöra er ytterligare från tanken att ni inte bär hela vägen, att ni inte är tillräckliga och att ni inte duger. För det gör ni, ni är mer än det ljus som ni bär inom er. Ni är de som går före och visar vägen. Det är det enda betydelsefulle i dessa dagar. Och Universum strålar av tacksamhet."

Länk till e-boken på www.siljansmasar.com:

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.