Northern light writers Blog

Northern light writers Blog

Uppvaknandets tid

Hur skriver jag en bok?Posted by Yvonne Frank Månsson 09 Apr, 2014 10:11


Uppvaknandets tid är nu. Det har gått tusentals år då vi levt i hat och fruktan och sett vår närmsta granne som fiende. Men under slöjan som dolt vår syn har hoppet hela tiden funnits, har änglarna funnits och den kärleksfulle skaparen funnits men vi har inte sett förblindade av den verklighet som funnits runt omkring oss. Vi har inte förstått att livet egentligen inte skulle sett ut så här. Det nät som kastats ut över oss av varelser som vi inte sett och som när vi sett dem inte visat sitt rätta ansikte har fått oss att bli ännu mer insnärjda ju mer vi rört oss och försökt göra motstånd. Allt motstånd har kvävts ibland i hån och ibland i värsta fall i blodbad.

Nu ser människor för första gången ljuset bortom nätet, det mörker som en sista gång försöker att tysta oss som sett och förstått. Änglarna står där och vakar över oss och ser vår kamp för att komma tillrätta med allt som förslavar oss och gör oss sjuka. Änglarna får oss att vakna genom att ruska om oss och får oss att stanna upp för att få oss att lyssna på kärleksbudskapet bakom mörkret. Vi är där nu och bankar på porten för att tidens bojor ska lösas upp. Tiden är en illusion som håller oss borta från förståelsen att livet är evigt att vi nu går ur den tredje dimensionens verklighet och möts i en värld i enhet där vårt medvetande höjts och låter oss se andra verkligheter i den uppåtgående solens sken. Vi kan gråta de sista tårarna och sedan gå in i ljuset där balans råder mellan kvinnligt och manligt och ingen fruktan längre finns.

Eva-Lena

Mer om Eva-Lenas böcker finns att läsa på: www.siljansmasar.com

"Den tidlösa tidens tid" samt "Nyckelns till lyckans labyrint"

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.