Northern light writers Blog

Northern light writers Blog

Vilsna själar!

Hur skriver jag en bok?Posted by Yvonne Frank Månsson 03 Apr, 2014 11:39
Vänner i Vårljuset!

Det är så många intryck att ta in varje dag och det är inte alltid lätt att hinna sortera dem, analysera och ge sig själv tid att tänka efter: Vem är jag, vad håller jag på med och vart är jag på väg? Frågor som man kanske skulle ställa sig lite oftare, för att hålla koll på vad man egentligen vill åstadkomma i livet.

Jag försöker sätta mig för mig själv en liten stund varje dag, meditera och tacka för det jag har. Att tacka för allt, även motgångar, kritik och problem, har hjälpt mig att släppa trycket inombords. Det har hjälpt mig att se mönster, att jag lär mig av varje misstag och aldrig behöver lägga skulden på någon annan. Denna insikt gör att jag inte behöver bära på hämndbegär eller tycka synd om mig själv. För i det stora hela har jag valt allt jag möter och då kan man lika väl tacka, ta emot erfarenheten, lära sig något, för att sedan gå vidare. Men allt hinner man inte med att ta hand om! Vi ingår i ett komplext system, som oftast övergår vårt förstånd. Därför behöver vi prioritera det som är viktigast för oss själva och som samtidigt kan glädja och gynna vår omgivning. Tänk när win & win-systemet funkar över allt - och tänk när vi får veta Sanningen, ...

Slog på måfå i min bok "Silja ur Kosmos", som ni kan läsa mer om på www.siljansmasar.com och fick upp följande rader:


"Kan du som människa någonsin slappna av och helt och rent njuta av din stund på Jorden? Nej, det har du inte haft lätt med. Mina uppdrag har inneburit att jag har fått låta er sova långa stunder, för att ni inte ska skadas allt för mycket av all den påfrestning som kommer utifrån Kosmos. Ni är under stor påverkan av kraftfulla kosmiska element, då ni har valt att gå emot den inre Sanningen. Detta har tagit planeten Jorden in i en lång omväg och stor osäkerhet rådde innan ni genom era fria viljor kunde ändra riktningen och återfå balans i era sinnen. Därav kunde den Kosmiska Ljusarmén ta beslut att korrigera era koordinater och återställa vägen in i ljuset.

Det var under kalla nätter som dessa stora Universella uppdrag genomfördes på Jorden. Centralsolens allra heligaste Råd deltog och skötte logistiken åt de arméer som frivilligt överlämnade sina begåvade energier för er skull. Ni är alla bröder och systrar och ni möts i cykler mellan tidevarven som rullar som enorma kugghjul genom rymden. Nästa gång är kanske du en av dessa kärlekens soldater som far omkring i rymden och räddar vilsna själar. Men just i detta ögonblick är du fortfarande en vilsen och blind själ på planeten Jorden, på väg att vakna genom din egen insikt.

Silja"

  • Comments(0)//blog.northernlightwriters.com/#post18