Northern light writers Blog

Northern light writers Blog

Stå upp för varandra!

Hur skriver jag en bok?Posted by Yvonne Frank Månsson 21 Mar, 2014 13:39
Att skriva andlig litteratur är inte alltid bekvämt för omgivningen! Jag har blivit hånad många gånger, nästan bespottad - men inom mig har jag aldrig förstått vad det är som skrämmer. Dock har jag lärt mig att hantera situationen, stå upp för mitt val i livet och älska det jag gör - vad än resten av världen säger. Känner att ur denna tanke får jag styrka. Naturligtvis är det tacksamt om man har en familj som stöttar en. Men visst är det väl befriande att tänka att varje individ skall få uttrycka sig precis som den vill, så länge man inte gör något ont. Vi är nog många som behöver sluta "tycka" om allt offentligt. Att acceptera olikheter bidrar till att systemet i kroppen lugnar ner sig, inte blir så inflammerat och man lär sig uttrycka beundran och tacksamhet istället.

I min andra bok "Ljus från Norr - Del 2", fick jag en afton ta emot följande budskap:

"Vad vi vill säga i kväll är att det är mycket viktigt att ni nu i dessa dagar vågar stå upp för varandra. Ta mod till dig och försvara den svage, på till exempel ditt arbete. Denna handling ger kraft till den personen och vi kan initiera mod och vilja till fortsatt växande. Våga även säga ifrån till den eller de som tar till olika maktmedel för att skrämma andra till lydnad, underordnande eller till oetiska handlingar. Din lön får du inte på plats, utan i ditt uppvaknande hjärta.

Det är tid nu för att stå upp för varandra och våga vara obekväm där det behövs, så länge det sker i ljusets kraft, med hjärtats inrådan och efter samvetets röst. Ni har er styrka för denna process inbyggd i era system. Nu är det dags att väcka den till liv. För en förening på samma plattform förändrar er värld på nolltid, i jämförelse med era allt för många olika ståndpunkter av idag. Var aldrig rädda för att stå upp för någon annan. Så länge ni gör det i ljusets tjänst och ber oss om hjälp, kan vi skydda er och hjälpa er på oanade sätt. Det är i detta arbete vi behöver er. För i vår korrigering av era medvetandenivåer, kan ingen förändring ske utan er fria vilja. Även om vi ser hur ni rusar mot stupet, så kan vi aldrig ingripa. Ni behöver själva be oss om hjälp. Ni måste vilja bli hjälpta. Denna gåva har ni som oftast glömt bort att utnyttja. I kväll vill vi påminna er om denna gåva ni alla har. Ni kan alltid be om hjälp genom hjärtat. Och ni ska veta att ni alltid, och då menar vi verkligen alltid, blir hjälpta. Men kanske inte på det sätt som ert Ego önskar. Däremot blir det som ert högre Jag och er egen utveckling önskar."

Mer finns att läsa på: http://www.siljansmasar.com/sv/artiklar/yvonne-frank-mansson-ljus-fran-norr-del-2.html

Jag önskar Er alla mod att leva det liv Ni önskar!

Yvonne  • Comments(0)//blog.northernlightwriters.com/#post14