Northern light writers Blog

Northern light writers Blog

Författardrömmar!

Hur skriver jag en bok?Posted by Yvonne Frank Månsson 14 Mar, 2014 11:31

Ordet är ett magiskt verktyg med oändliga egenskaper, som vi alla kan använda oss av.

I rätt sammanhang och med rätt flöde kan Ordet förändra vår värld. Att skriva är både lekfullt och läkande för själen och bidrar till att vårt inre Universum kommer fram i ljuset. Men skrivandet kräver disciplin och ansvar, som bara du själv kan leva upp till. Siljans Måsar Förlag har tagit fram effektiva tips och råd till dig som vill förverkliga dina författardrömmar. Det är bara att anmäla sig till vårt Nyhetsbrev på www.siljansmasar.com, så får du ett dokument med användbara skrivartips på mailen.

Jag har skrivit sedan jag var liten; gav mina föräldrar, släktingar, syskon och vänner den ena dikten efter den andra på deras födelsedagar, till deras glädje och förtvivlan. Utan att jag förstod varför, kände jag ett starkt, inre behov av att uttrycka mig genom Ordet. Idag har jag överlämnat mig helt till dess intelligenta flöde och tillåter mig att förvånas över hur mitt skrivande får mig att växa som medmänniska. Mitt val är att helt egna mig åt det andliga språket; utan ondska, mord eller våldtäkter. Jag väljer det Goda Ordet och är helt övertygad om att det kan förbättra vår värld. Alla andliga böcker vi ger ut är av denna specifika art.

Än idag, 2014, är den andliga litteraturen fortfarande provocerande för många, vilket bara är att respektera. Men för den sakens skull behöver man inte hålla inne med sin andliga röst. När vi för första gången var med på bokmässan i Göteborg 2010, blev vi hånade och fick utstå stark kritik, just för inriktningen på vår andliga bokgenre. Som tur är, var jag för naiv för att ta åt mig just sådan kritik. Förra årets bokmässa var som natt och dag i jämförelse; nu stod folk i kö för att kolla in vår andliga litteratur!

Det är nog så allt fungerar i livet: Vill man uttrycka något, genomföra något eller gå till handling med något, är det bara att göra det – vad än hela världen säger! För var och en av oss är här för att uttrycka sin egen, inre sanning – vad än alla andra säger! Det är precis vad alla våra böcker på Siljans Måsar Förlag vill bidra med till världen: Mod att uttrycka sig!

Läsglädje till Er alla under Solen!

Yvonne  • Comments(0)//blog.northernlightwriters.com/#post11